Hem » Doftljus » Ribbonwick
Ribbonwick

Ribbonwick - Ett extra stämningsfullt ljus

Alla ljus kan lysa upp ett rum. En Ribbonwick Candle förvandlar rummet genom att engagera dina sinnen med sin hypnotiska låga och sofistikerad doft. Mästerblandningar av eteriska oljor och fina doftnoter säkerställer de allra bästa möjliga doftupplevelser. Allt presenterat i ett dekorativt och inbjudande skal av glas som passar in i vilken miljö du än väljer att använda. Doftljusen från Ribbonwick genomsyras av premium soja och vaxblandningar och dess omsorgsfullt formulerade dofter görs för att säkerställa konsekventa dofter och nu kan vi dessutom stolt presentera en av de längsta brinntider i branschen.

Ribbonwick doftljus erbjuder en patenterad repliknande veke. Veken ger förutom en extra stor låga även en doft som presenterar sin mjuka och fina arom jämt över en stor yta. Ribbonwick tillverkas av ett premium sojavax och av endast naturliga eteriska oljor.

Företaget som tillverkar ljusen heter Virginia Candle Company, inte Ribbonwick. Virginia Candle Co har en lång och rik historia av hur man tillverkar kvalitetsljus. Virginia Candle startade ursprungligen i ett garage och har sedan 1990 producerat premium ljus till en bred målgrupp . Virginia Candle har också varit en pionjär i att leda utvecklingen och användning av några av de finaste förnybara resurser – både ekologiska och naturliga.

Produkter